Шоколадний пиріг з рікоттою.

Автор: Oksana_sadova 13 Ноября 2016
Шоколадний пиріг з рікоттою.
Дивовижний рецепт: інгредієнти доступні, спосіб приготування простий,  мінімум брудного посуду, мінімум витраченого часу. А в результаті шикарний, що тане в роті, дуже смачний пиріг, з дуже  насиченим смаком і ароматом.

Ингредиенты

  • сир рікотта 250 г.
  • цукор 250 г.
  • яйця 3 шт.
  • масло вершкове 100 г.
  • какао 75 г.
  • борошно 80 г.
  • розпушувач тіста 9 г.
Духовку включаємо розігріватися на 180С. Форму круглу (24 - 26 см) застеляємо папером для випічки.
У велику миску викладаємо рікотту, додаємо цукор та збиваємо міксером до однорідної маси.
Додаємо по одному яйця, після кожного добре збиваючи.
Додаємо масло і знов добре перемішуємо.
Додаємо борошно з розпушувачем та 
какао. Добре перемішуємо.
Виливаємо тісто у підготовлену форму та випікаємо біля 30 хвилин.
Смачного!
Для конкурсу від ТМ "Жменька"
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014