Нарешті почалась моя улюблена пора страв з кабачків)
А також в мене частенько залишається пшенична каша, якій я знайшла чудове застосування.
Для котлет нам треба:
- Пшенична каша 200 г.
- Морква 100-150 г.
- Цибуля (велика) 1 шт.
- Кабачки 250-450 г.
- Яйця 2-4 шт.
- Борошно 3-5 ст. л.
- Сіль
- Сода
- Олія для смаження
В мене зазвичай залишається пшенична каша, тому вона холодна.
Варто розім’яти її виделкою.
На крупній тертці тремо моркву.
Цибулю ріжемо крупніше, ніж на котлети.
Я написала 250-450 г. кабачків не помилково.
Регулюйте їх на свій смак. Якщо хочете більш овочевий смак, то додавайте більше кабачків.
Кабачки теж тремо на крупній тертці, добре віджимаємо сік.
До основної маси додаємо яйця, трохи соди борошно та сіль.
Ретельно перемішуємо.
Та смажимо до рум’яного кольору з обох сторін на розігрітій сковороді.
Комментарии
следить за комментариямиДумаю, що не тільки пшеничну кашу можна так "утилізувати"
Так, але найчастіше в мене залишається пшенична каша))
Я частенько ще гриби додаю.
о,каша....піду поексперементую))))
Гарна страва)
Дякую)