Гарнір "Загадка"

Автор: richinna 27 Мая 2016
Гарнір \
Можливо для когось такий гарнір і не новина, але для мене цей гарнір-загадка, просто знахідка! 
Зовсім новий і цікавий смак, який навіть не нагадує смак в класичному і звичному приготуванні цієї крупи. Ті,хто не буде бачити,як цей загадковий гарнір готується, не здогадаються з чого він і будуть їсти із задоволенням, навіть якщо з дитинства не люблять цю кашу.

Потрібно:

  • Манна крупа 1 скл.
  • Вода(окріп) 1 літр
  • Сіль 1 ч.л.
  • Вершкове масло 75-100 г
Поставити чайник з водою на окріп.
Манку змішати з сіллю та висипати у суху сковороду. 
На середньому вогні смажити манну крупу з сіллю до появи горіхового аромату.
Постійно помішуючи,щоб манка не згоріла. 
Колір манної крупи має змінитися від світлого до темного,але не згівший. 
Сковороду краще брати з високими бортиками або казанок,також можна готувати в мультиварці. 
Поступово вливати до сковороди з манкою окріп,обережно дуже шипить та піниться, помішуючи та лити окріп до тих пір поки манка не вбере у себе всю воду.
Сковорода має бути на маленькому вогні, а манна крупа виглядати, як мілка ікра риби)))
Додати вершкове масло до манного гарніру
Вимішати та накрити кришкою,залишити на 3 хвилини.
Якщо не помиляюсь,це страва єврейської кухні,такий собі єврейський кус-кус. 
Гарнір виглядає грудочками,але при натисканні виделкою розсипається. 
Спробуйте,це смачно та швидко. 
Подавати гарячим,гарнір з манної крупи швидко остигає. 
Добре смакує гарнір "загадка" з м'ясною підливою.

Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Rina 27 Мая 2016
# 0

Дякую)

Дуже цікаво спробувати.

richinna 28 Мая 2016
# 0

Ріночка,чекаю твою оцінку!

gutka 28 Мая 2016
# 0

Спробую приготувати) тим більше не складно) а цікаво 

richinna 28 Мая 2016
# 0

зовсім новий смак,як для менеМоїм сподобалася така кашка)))надіюся,сподобається і Вам

konfairy 10 Июня 2016
# 0

Манная каша возвращается  Новая жизнь манной каши.Это надо пробовать обязательно!!!

richinna 11 Июня 2016
# 0

на манную кашу вкус совсем не похож,но интересный

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014