Картопляні кекси з соковитою печерицею всередині, спечені
в бутербродниці в формах для кексів.
Потрібно:
- Картопляне пюре 600 г
- Яйце 3 шт.
- Сир(творог) 100 г
- Крохмаль 2-3 ст. л.
- Сіль,перець за смаком
- Печериці маленькі 36 шт.
- Соєвий соус 1 ч.л.
Печериці помити, дати стекти воді та скропити соєвим соусом. Залишити,щоб маринувалися.
До холодного картопляного пюре додати 3 яйця, перець та сіль. Перебити в чаші блендера.
Додати кисломолочний сир та крохмаль.
Крохмаль можна замінити борошном.
Перебити ще раз до однорідної маси.
Нагріти бутербродницю.
Картопляне тісто викладати по 1 ч.л. в формочки для кексу.
Всередину тіста викласти печериці.
Накрити печериці 0,5 ч.л. картопляного тіста.
Випікати картопляні кекси з печерицями до гарної скоринки.
Подавати картопляні кексики з печерицями гарячими.
В розрізі кекс з печерицею.
Смакують картопляні кекси з сметаною та сметанними соусами.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями