Фаршировані яйця - смачна закуска.
Ингредиенты
- яйця варені 3 шт.
- кабачок (не великого розміру) 1/2 шт.
- сир твердий тертий 50 г.
- олія 1 ст. л.
- зелень петрушки подрібнена 1,5 ст. л.
- тим'ян свіжий 1 ч.л.
- майонез 1 ст. л.
- сіль, перець до смаку
Кабачок стерти і підсмажити на олії.
Яйця розрізати навпіл і дістати жовки. У глибокій мисці змішати жовтки, тертий сир, зелень, кабачок і майонез. Приправити перцем й посолити до смаку. За бажанням можна додати ще гірчиці.
Половинки яєць наповнити начинкою.
Подавати до столу. Смачного!
Комментарии
следить за комментариями