Галушки – це проста, смачна і ситна українська традиційна страва. Особливо мені смакують галушки з гречаного та пшеничного борошна.
Ингредиенты
- борошно гречане 1 скл.
- борошно пшеничне 1 скл.
- яйце куряче 1 шт.
- вода 1/2 скл.
- сіль 0,5 ч.л.
- сало 100 г.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
З борошна, води, яйця і солі замісити некруте
тісто, розділити на кілька частин, скачати кожну частину в ковбаску і нарізати скибочками.
Сало і цибулю дрібно нарізати, підсмажити до золотистого
кольору.
Опустити галушки в киплячу підсолену воду і варити, поки не спливуть. Вийняти шумівкою.
Українські галушки гарячими подавати до столу зі шкварками.
Комментарии
следить за комментариями