Пшоняна каша запечена в духовці

Автор: Oksana_sadova 30 Августа 2016
Пшоняна каша запечена в духовці
Пшоняна каша запечена в духовці
смачна і в теплому і в холодному виді. На сніданок підходить ідеально.

Ингредиенты

  • пшоно 1 стакан(-a, -ов)
  • молоко 1 л
  • вершкове масло 60 г
  • цукор за смаком
  • родзинки
  • курага
Пшоно промити декілька раз, щоб не було білого нальоту, потім залити гарячою кипяченою водою. Кипятком теж залити родзинки та  курагу. З пшона зливаємо воду, курагу дрібно нарізаємо. Все перемішуємо з пшоном. Викладаємо масу у формочки.
Заливаємо молоком. Ріжемо кусочками вершкове масло і додаємо зверху на молоко. Духовку розігріваємо до 190С і відправляємо у духовку на 1,5 годину ( в мене за 1 годину було готове). В процесі можна доливати молоко. Якщо зверху почне пригорати, то зменшити температуру до 180С.






Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 30 Августа 2016
# 0

зовсім інша справа з пошаговими фото

Oksana_sadova 30 Августа 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014