Пухкі та смачні пончики, смакують як із цуковою пудрою так і з різними видами глазурі.
Молоко з водою змішати та підігріти до кімнатної температури.
Опара: в
миску влити 150 мл. рідини ( молоко з водою)
додати дріжді, 1 ст .л. цукру та
1 ст. л. борошна, все перемішати та залишити
на 20 хвилин, щоб дріжді «ожили».
Опару перелити в глибоку миску, додати всі інші інгредієнти.
Тісто має бути не сильно м'яким, але і не забитим.
Тісто накрити рушничком і залишити в теплому місці підходити на 1,5 години.
Олію добре розігріти і на невеликому вогні можна обсмажувати пончики( я смажила в глибокій сковорідці). Викласти пончики на паперову серветку.
Прикрасити за бажанням.
Комментарии
следить за комментариямиКакие красивые пончики
дякую
иногда можно и пожаритьради такой вкуснятинки
Звичайно, треба якось піднімати настрій в ці похмурі осінні дні.
А мне они что-то новогоднее навеяли!