Салат з крекером роблю вже багато років, колись давно знайшла цей рецепт в одному із кулінарних журналів, на забавах він зникає один із перших, хто спробував його в мене вперше завжди просять рецепт.
Ингредиенты
- крекер солений 1/2 пачки
- ковбаса або куряче філе(відварене) 200-300 г.
- цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- яйця(відварені) 2-3 шт.
- сир твердий 200-250 г.
- майонез
- сіль та оцет для маринування цибулі
Спочатку маринуємо цибулю: нарізаємо півкільцями, даємо трошки солі та оцту, перемішуємо. Накриваємо кришкою та залишаємо її на 10-15 хвилин. Перед тим як давати в її в салат - трошки віджати.
Беремо велику тарілку і змащуємо її майонезом.
зверху викладаємо нарізане куряче філе(можна дати любу ковбаску),змащуємо майонезом та
зверху викладаємо промариновану цибулю,
зверху натираємо яйця на терці, змащуємо майонезом і
зверху натираємо твердий сир. Можна прикрасити за бажанням. Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиСмачний салат , рецепт беру на замітку, треба приготувати. У нашій родині є рецепт салату з крекером,але в ньому інші складові, зазвичай готуємо його на зимові свята.
Дякую Катя, має надію що тобі і твоїй родині він засмакує
Такий салат можна їсти без хліба
Він досить ситний виходитьЖінки так переважно його і їдять, а от чоловіки більше люблять з хлібом
Як я цей салат пропустила! Цікаво, а що як його зробити у вигляді канапок (скоро Новий рік)! Завтра куплю крекери, бо дуже крутить спробувати!
Тут саме головне брати такий круглий крекер як на фото, бо брала інший , зовсім не то. А на рахунок канапок цікава ідея , думаю що буде супер, але трошки більше треба часу для приготування і дуже акуратно робити, бо печиво маленьке. І ще з курячим філе мені більше подобається ніж з ковбаскою, хоча в оригіналі була ковбаса, філе це я вже змінила під свій смак
Интересный салат! Сытно и вкусно!
ДякуюРекомендую спробувати , він дуже смачний виходить та ситний