Пюре з батату з лавандою

Автор: richinna 22 Сентября 2018
Пюре з батату з лавандою
Корисне і смачне пюре з нотками лаванди.

Потрібно:

  • Батат 1
  • Вершки 200 мл.
  • Вершкове масло 2
  • Сіль за смаком
  • Квіти лаванди сухої 15
Батат почистити, порізати і відварити у підсоленій воді. Злити воду і подрібнити батат блендером. Влити вершки і додати вершкове масло. Приправити лавандою і ще раз добре перебити. Прогріти на повільному вогні і подавати гарячим.
Пюре з батату з лавандою дуже цікаве на смак і корисне. 
Смачного! 
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 22 Сентября 2018
# 0

великолепно!

richinna 24 Сентября 2018
# 0

SvetlanaAnikanova 23 Сентября 2018
# 0

Такое яркое, осеннее блюдо. А я еще свой батат не выкапывала.

richinna 24 Сентября 2018
# 0

На сколько я знаю, холода он не любит. И хранят его не менее +5 градусов

SvetlanaAnikanova 24 Сентября 2018
# 0

Согласна, но у нас еще +25

richinna 26 Сентября 2018
# 0

А у нас резко с +25 на +10 и в горах  снег

SvetlanaAnikanova 6 Октября 2018
# +1

Частина мого врожаю. Літо було дуже сухе і спекотне і як я його не заливала, вродило дуже мало і він невеличкий.

richinna 29 Октября 2018
# 0

Клас! Я хочу різних сортів насадити на весні і подивитися, який саме краще приживеться в нашому регіоні.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014