Ніжні, запашні і солодкі млинчики без цукру готуються протягом десяти хвилин.
Ніжні, запашні і солодкі млинчики без цукру готуються протягом десяти хвилин.
Знадобляться: 3 банани 3 яйці 3 столові ложки борошна Кількість бананів, звісно, можна збільшувати. Принцип такий: на кожен банан — 1 яйце і 1 ложка борошна. |
1. Банани розім"яти. Можна використовувати виделку або блендер. Я не перетворювала їх на однорідне пюре, а лишала шматочки — справа смаку. |
2. Додати в бананове пюре жовтки яєць і борошно |
3. Все перемішати. Тісто готове! |
4. Смажимо млинчики. Використовую кукурудзяну або оливкову олію. Починати смажити потрібно негайно, якщо тісто постоїть — буде не так смачно. |
Готово — смачного! |
Комментарии
следить за комментариямиА я тоже хочу задать этот вопрос. Хотя, ответ, наверное, знаю.
Дуже смачно, і головне скоро. Я добавила ванільну пудру... Дякую