Кашка для курчаток - таким є для мене пшоно з дитинства. Бо пшоно, яке моя прабабуся варила для курчат, було найсмачнішим)
Пропоную смачну страву у горщиках з пшоном.
Ось список продуктів (пропорції визначайте на власний смак):
- Сало
- Мисливські ковбаски
- Морква
- Пшоно
- Масло чи вершки
- Зелений горошок (с/м)
- Сіль, спеції
Сало ріжемо тоненькими шматочками.
Декілька (на 1 порцію 2-3 шт.) мисливських ковбасок ріжемо на невеликі шматочки.
Змазуємо боки горщика вершковим маслом, на дно викладаємо сало, потім ковбаски і моркву.
Сіль ат спеції - за смаком.
Наступний шар - пшоно.
Зверху кладемо декілька шматочків масла.
Потім знову ковбаски.
Зелений горошок (в мене с/м).
Морква та ще трохи сала.
Заливаємо трохи води та накриваємо кришечкою.
Готуємо в духовці, при температурі 200-220°С хвилин 40.
Відкриваємо кришку, залишаємо трохи вичахнути і можна подавати до столу.
Страви в горщиках дуже смачні)
Комментарии
следить за комментариямиРаніше недооцінювала пшоно,зараз люблю