Свіжий, легкий і ситний салат зі свіжими овочами і яловичим язиком..
Потрібно:
Огірок салатний 1 шт.
Помідора 2 шт.
Перець болгарський(жовтий) 1 шт.
Язик (варений) 200 г
Зелена цибуля 2 шт.
Часник 1 зубчик
Майонез (домашній) 2 ст. л.
Перець чорний мелений за смаком
Огірок і помідору порізати крупним кубиком.
Болгарський перець почистити і порізати кубиком.
Додати до овочів нарізаний кубиком язик, зелену цибулю. Домашній майонез змішати з подрібненим часником. Також до салату можна додати оливки чи маслини.
Заправити салат,перемішати і одразу подавати до святкового столу.
Легкий післясвятковийсалат! Думаю, його ще можна спробувати і з твоєю бомбезною заправкою https://www.chef.com.ua/recepty/Salat/gorihovo-limonna-zapravka-sous-10068.html#.Wljn_65l-M9. О, до речі, якщо без огірка, та цибулю взяти ріпчасту вийде той самий Будапешт.
Комментарии
следить за комментариямиЛегкий післясвятковийсалат! Думаю, його ще можна спробувати і з твоєю бомбезною заправкою https://www.chef.com.ua/recepty/Salat/gorihovo-limonna-zapravka-sous-10068.html#.Wljn_65l-M9. О, до речі, якщо без огірка, та цибулю взяти ріпчасту вийде той самий Будапешт.
Я чомусь взагалі перестала любити ріпчасту цибулю в салатах. А в олів'є взагалі ніколи не додаю, бо мені смак на другий день жахливий від цибулі