
Мала щастя в цьому році побувати в Норвегії, підкорити Язик Троля і Льодовик, ну і звісно поласувати фермерським лососем.
Для цієї страви потрібен мінімум інгредієнтів.
В Норвегії досить багато свіжого лосося і він настільки смачний, що готується дуже просто і навіть їли ми його сирим, але сьогодні про лосось на норвежському грилі
Для цієї страви потрібен мінімум інгредієнтів.
В Норвегії досить багато свіжого лосося і він настільки смачний, що готується дуже просто і навіть їли ми його сирим, але сьогодні про лосось на норвежському грилі
Комментарии
следить за комментариямиЭтот фермерский ласось похож на дикого с виду
! 
Думаю, очень вкусно получилось
Оченьприочень
Дикий не такого яркого цвета 
А у нас продают оранжевые фермеские, а красноватые, похожие как на фото дикие! И я задумалась, может они не такие уж и дикие у нас
))
И в фермерских более широкие полосы белые, а в диких мельче. Видимо фермерские тоже разные бывают