Сом запечений в духовці з яблуками і сливами під сиром. Смачний та соковитий сом з фруктовою ноткою.
Потрібно:
- Сом(порційні куски) 2 шт
- Яблуко(кисле) 1 шт.
- Цибуля 1-2 шт.
- Сливи 2 шт.
- Приправа для риби за смаком
- Сир моцарелла(українська) 100 г
- сіль,перець,сік лимону,трави за смаком
Підготовлені порційні куски риби пересипати приправою з сіллю та скропити соком лимону. Залишити куски сома на 5-10 хвилин.
Почистити яблуко та порізати на часточки.
Цибулю нарізати кільцями.
Фольгу змастити олією. Викласти кільця цибулі по розміру риби. Посолити,поперчити, скропити соком лимону.
Викласти на цибулю порційні куски сома замаринованого в приправі.
На рибу викласти яблука.
Викласти сливи на яблука.
Притрусити сливи французькими травами.
На куски сома з яблуками і сливами натерти сир.
Запікати рибу в духовці при температурі 200 градусів на двох нагрівах 20-25 хвилин.
Залежить від ваги порційних кусків риби.
В мене ніжний животик сома вагою по 150 грам кожен.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями