Зовсім новий смак звичних пампушків до українського борщу, з сирним смаком та заливкою із квасу з цибулею,часником та зеленю.
Також можете спробувати:
Пампушки з цибулею в запашній заливці
Потрібно:
- Кисле молоко 1 скл.
- Олія 100 мл
- Цукор 3 ч.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Кисломолочний сир 200 г
- Вода 50 мл
- Дріжджі живі 15 г
З інгредієнтів за допомогою хлібопічі замісти сирне дріжджове тісто на програмі "дріжджове тісто"
Або замісити тісто руками та залишити в теплому місці,щоб підійшло.
Коли тісто підійде,розділити на 16 куль,загорнути кожну кульку в булочку та викласти у круглу форму для випічки, змастити сформовані пампушки зверху олією.
Коли сирні пампушки підійдуть,змастити молоком та посипати насінням льону та сезаму.
Випікати пампушки до борщу при темп. 200 град. 30-40 хвилин.
Для заливки:
- Зелень(кріп,часник,фенхель) 1/2 пучка
- Часник 3 зубч.
- Сіль 1 ч.л.
- Олія 3 ст. л.
- Квас 100 мл
- Цибуля 1 шт.
Зелень перебити з часником і сіллю,додати олію,цибулю та влити квас,все добре перебити блендером.
Готові пампушки розірвати між собою та залити заливкою.
Дати пампушкам із заливкою з квасу та зеленню просочитися, повернувши їх у гарячу духовку на 5 хвилин.
Подавати пампушки з сирного тіста до українського борщу теплими.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиТісто як пух (як казала моя бабуся)!
це да,тісто надзвичайно пушке і ідеальної структури! Дякую, Женя!