Знаю цей соус за такою назвою.
Хоча це й не класичний його рецепт.
Проте це не заважає соусу бути таким смачним та пікантним.
Ингредиенты
- Майонез 100 г.
- Кетчуп 2 ст. л.
- Коньяк або віскі 1 ч.л.
- Сік лимону 1 ч.л.
- Цибуля 1 шт.
- Червоний мелений перець
100 г. майонезу (знову по вазі, а не по об’єму).
Додаємо невелику цибулину.
2 ст.л. кетчупу.
У мене був кетчуп чилі, це додає пікантності.
Додаємо коньяк або віскі, сік лимону та червоний перець (кількість регулюйте за смаком).
Ретельно перемішуємо.
Комментарии
следить за комментариямиВиски маловато
! Очень кстати такие соусы сейчас, летом
!
Виски всегда можно добавить в отдельной посуде![](/img/smiles/ag.gif)