Знаю цей соус за такою назвою.
Хоча це й не класичний його рецепт.
Проте це не заважає соусу бути таким смачним та пікантним.
Ингредиенты
- Майонез 100 г.
- Кетчуп 2 ст. л.
- Коньяк або віскі 1 ч.л.
- Сік лимону 1 ч.л.
- Цибуля 1 шт.
- Червоний мелений перець
100 г. майонезу (знову по вазі, а не по об’єму).
Додаємо невелику цибулину.
2 ст.л. кетчупу.
У мене був кетчуп чилі, це додає пікантності.
Додаємо коньяк або віскі, сік лимону та червоний перець (кількість регулюйте за смаком).
Ретельно перемішуємо.
Комментарии
следить за комментариямиВиски маловато! Очень кстати такие соусы сейчас, летом!
Виски всегда можно добавить в отдельной посуде