Канарський зелений соус "Мojo verde"

Автор: richinna 30 Января 2017
Канарський зелений соус \
Зелений канарський соус готується дуже швидко та викликає апетит.  
Цей соус може виступати в якості заправки до салату, як мачанка до картоплі і просто, як намазанка на тост чи хліб на початку прийняття їжі.

Потрібно:

  • Насіння тміну (зіра) 1/4 ч.л.
  • Сіль морська 1 ч.л.
  • Часник 3 вел.зубчика
  • Оцет яблучний(білий винний) 2 ст. л.
  • Петрушка (кінза) 1 пучок
  • Оливкова олія (кукурудзяна) 6 ст. л.
  • Перець чорний мелений 1/2 ч.л.
  • Болгарський зелений перець(якщо є) 1 шт.
Насіння тміну чи зіри потрібно прогріти хвилину на сухій сковороді, щоб відкрився аромат.

Всі інгредієнти для соусу і 2 ст.л. олії перебити блендером до однорідності. 

Ще до цього соусу добре додати зелений болгарський перець. Я не знайшла,тому в мене соус без нього.
Поступово підливати оливкову олію по 1 ст. л. і продовжувати збивати блендером,доки не закінчиться олія. 
Я беру 50х50, оливкову і кукурудзяну нерафіновані олії 
Канарський зелений соус можна подавати одразу, а також можна зберігати в холодильнику в закритій баночці до 15-ти днів. 
Дуже смакує,як заправка до салатів.


Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 31 Января 2017
# 0

Нам срок хранения ни к чему, у нас он и на день не задержится

richinna 1 Февраля 2017
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014