Потрібно на 3 порції::
- Бекон,грудинка 150 г
- Часник 3 зубчики
- Сир пармезан 75 г
- Яйце куряче 3 шт.
- Олія оливкова 2 ст. л.
- Сіль,перець за смаком
- Спагетті 250 г
Перед тим,як починати готувати:
1) Підготуйте всі інгредієнти для пасти "Карбонара" по списку.
2) Поставте воду у великій каструлі на окріп та посоліть.
3) Наріжте тонкими полосками копчену грудинку.
4) Натріть пармезан.
5) Очистіть часник,роздавіть ножем та мілко наріжте.
6) Курячі яйця вибийте в глибоку мисочку, посоліть та поперчіть. (можна використовувати тільки жовтки)
7) Розігрійте сковороду з оливковою олією.
8) Поставте тарілки на яких будете подавати пасту в духовку та включіть її на 10 хвилин, температура 60-80 градусів.
На розігрітій сковороді з оливковою олією на середньому вогні підсмажте грудинку з часником.
Добре збийте вінчиком яйця зі спеціями.
Додайте до смаженого бекону 1 черпак води з каструлі, в якій вариться паста.
Викладіть спагетті в сковороду з копченою грудинкою.
Перемішайте пасту з грудинкою та прогрійте все разом ще 1 хвилину.
До збитих яєць додайте половину натертого пармезану.
Зніміть сковороду з вогню, одразу влийте яйця з сиром та швидко перемішайте.
Подавайте швидку і просту в приготуванні пасту "Карбонара" на прогрітих тарілках посипавши зверху сиром.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиДаже не знаю, какие фото лучше — готовой пасты или процесса! Уявляю, якій же аромат!
Спасибо,Женечка! Сама не знаю нет у меня еще пока специальной тарелочки для пасты