Надзвичайно ніжна риба з незвичайним смаком, дуже смачна і соковита, з мінімальною кількістю інгредієнтів.
Спробуйте, рекомендую!
Я тушкувала товстолоба, але бажано взяти філе риби без кісток, мені просто не вистачило терпіння чекати )))))
Потрібно:
- Риба(бажано філе) 0,5 кг
- Приправа для риби 1 ст. л.
- Сік лимону 1 ст. л.
- Борошно кукурудзяне для паніровки риби
- Цибуля 200 г
- Борошно пшеничне 2 ст. л.
- Молоко 0,5 л
До риби додати приправу та сік лимону, залишити маринуватися на 10-15 хвилин.
Кукурудзяне борошно просіяти в торбинку, біля 0,5 склянки.
Я завжди використовую мішечок для сухої паніровки,це зручно і борошно рівномірно розподіляється по продуктам.
Зав'язати торбинку і потрусити з борошном і рибою.
Смажити рибу в олії на сковороді до скоринки.
Скласти смажену рибу в каструлю мультиварки. Якщо риби багато для одного шару, то її потрібно буде перекласти шарами з цибулею.
Теж саме зробити з цибулею, порізати крупно і запанірувати в пшеничному борошні.
На сковороді де смажилась риба, смажити цибулю в борошні до появи приємного горіхового аромату борошна.
Викласти цибулю в мультиварку на рибу.
Залити гарячим молоком та включити програму "тушкування" 40 хвилин.
Слідкуйте за молочним соусом, він має уваритися, але має бути ніжної консистенції.
Подавати рибу тушковану в молочному соусі гарячою, добре підходить
рисовий гарнір.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиЗавжды боялась поєднувати рибу и молоко, але смак уявляю цієї страви
рибу і молоко можна,це оселедець з молоком не рекомендують