Свинина запечена під сиром в соусі Бешамель

Автор: richinna 7 Марта 2017
Свинина запечена під сиром в соусі Бешамель
Ароматна та соковита свинина з грибами, болгарським перцем і яблуком, запечена в соусі бешамель під сиром.

Потрібно на 6 порцій:

  • Соус Бешамель 500 мл
  • Свинина (філейка) 300 г
  • Крохмаль картопляний 3 ст. л.
  • Приправа для м'яса 1 ч.л.
  • Марокканська суміш спецій 1/2 ч.л.
  • Приправа Карі 2 ч.л.
  • Сіль за смаком
  • Гриби відварені (вішанки) 200 г
  • Перець болгарський 1/2 шт.
  • Яблуко 1 шт.
  • Сир 180 г
  • Олія для смаження
Приготувати  соус Бешамель.
Розігріти олію на сковороді.
Крохмаль всипати в торбинку та додати сіль і спеції.  Перемішати, додати порізане кубиком свинне м'ясо без жиру. 
Потрусити,щоб м'ясо запанірувалося. 
В сковороду з розпеченою олією викласти кусочки свинини і підсмажити на великому вогні декілька хвилин з усіх боків.
Тим часом нарізати кубиком болгарський перець.
Відварені гриби викласти в торбинку із залишками паніровки.
Потрусити і підсмажити 5 хвилин в тій же самій сковороді, де смажилося м'ясо.
Розкласти свинину і гриби по порційним формам для запікання.
Зверху викласти болгарський перець.
Також викласти порізане на кубики яблуко.
Посипати 1/3 частиною натертого сиру.
Полити соусом Бешамель по 3-4 ст.л. на порцію
Запікати в розігрітій духовці 20 хвилин при температурі 180 град.
Посипати залишками натертого твердого сиру та запікати ще 5-10 хвилин.
Подавати свинину з овочами під соусом бешамель і сиром гарячою.
Посипати запечену свинину з грибами,перцем і яблуком під соусом Бешамель і сиром - зеленою цибулею або зеленню.


Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Oksana_sadova 9 Марта 2017
# 0

Після посту спробую приготувати таку смакотуДякую,Інна

richinna 9 Марта 2017
# 0

Дякую,Оксана!обов"язково приготуй,це дуже смачно і цікаво

konfairy 9 Марта 2017
# 0

От вмієш ти звичайну страву перетворити на щось дивне! Одне слово — чародійка!

richinna 9 Марта 2017
# 0

Хочеш розкажу секрет чародійства?

konfairy 9 Марта 2017
# 0

konfairy 9 Марта 2017
# 0

Так, бо нас в Конотопі трохи інші напрямки Бачу, треба вже організувати зліт.

richinna 11 Марта 2017
# 0

Що маємо-з того готуємо але головне,щоб красиво і смачно! 

konfairy 9 Марта 2017
# 0

Паніровка бомбезна!

richinna 9 Марта 2017
# 0

Принцип "соковитої курочки" а свинина чим гірше? На одному подвір"ї всеж таки живуть

Zmeychka 10 Марта 2017
# 0

Утащила!  Мы точно оценим!

richinna 11 Марта 2017
# 0

На здоровье,Яночка!

Elma 13 Марта 2017
# 0

Инна, я вернулась, чтобы сказать: главная фотка — чудо как хороша. Её хочется съесть. А красивое фото — это 90% успеха кулинарного рецепта. Дякую! (правильно написала-то? )

richinna 13 Марта 2017
# 0

С возвращением,Леночка!

Elma 13 Марта 2017
# 0

С твоей лёгкой руки. Спасибо!

richinna 15 Марта 2017
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014