Ароматна та соковита свинина з грибами, болгарським перцем і яблуком, запечена в соусі бешамель під сиром.
Потрібно на 6 порцій:
- Соус Бешамель 500 мл
- Свинина (філейка) 300 г
- Крохмаль картопляний 3 ст. л.
- Приправа для м'яса 1 ч.л.
- Марокканська суміш спецій 1/2 ч.л.
- Приправа Карі 2 ч.л.
- Сіль за смаком
- Гриби відварені (вішанки) 200 г
- Перець болгарський 1/2 шт.
- Яблуко 1 шт.
- Сир 180 г
- Олія для смаження
Приготувати
соус Бешамель.
Розігріти олію на сковороді.
Крохмаль всипати в торбинку та додати сіль і спеції. Перемішати, додати порізане кубиком свинне м'ясо без жиру.
Потрусити,щоб м'ясо запанірувалося.
В сковороду з розпеченою олією викласти кусочки свинини і підсмажити на великому вогні декілька хвилин з усіх боків.
Тим часом нарізати кубиком болгарський перець.
Відварені гриби викласти в торбинку із залишками паніровки.
Потрусити і підсмажити 5 хвилин в тій же самій сковороді, де смажилося м'ясо.
Розкласти свинину і гриби по порційним формам для запікання.
Зверху викласти болгарський перець.
Також викласти порізане на кубики яблуко.
Посипати 1/3 частиною натертого сиру.
Запікати в розігрітій духовці 20 хвилин при температурі 180 град.
Посипати залишками натертого твердого сиру та запікати ще 5-10 хвилин.
Подавати свинину з овочами під соусом бешамель і сиром гарячою.
Посипати запечену свинину з грибами,перцем і яблуком під соусом Бешамель і сиром - зеленою цибулею або зеленню.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиПісля посту спробую приготувати таку смакотуДякую,Інна
Дякую,Оксана!обов"язково приготуй,це дуже смачно і цікаво
От вмієш ти звичайну страву перетворити на щось дивне! Одне слово — чародійка!
Хочеш розкажу секрет чародійства?
Так, бо нас в Конотопі трохи інші напрямки Бачу, треба вже організувати зліт.
Що маємо-з того готуємо але головне,щоб красиво і смачно!
Паніровка бомбезна!
Принцип "соковитої курочки" а свинина чим гірше? На одному подвір"ї всеж таки живуть
Утащила! Мы точно оценим!
На здоровье,Яночка!
Инна, я вернулась, чтобы сказать: главная фотка — чудо как хороша. Её хочется съесть. А красивое фото — это 90% успеха кулинарного рецепта. Дякую! (правильно написала-то? )
С возвращением,Леночка!
С твоей лёгкой руки. Спасибо!