Простий рецепт смачних і запашних курячих крил до пива, карамелізованих в медово-соєво-імбирному соусі за декілька хвилин з мінімальною кількістю інгредієнтів.
Також пропоную приготувати
Крильця в хрусткій "китайській шубці"
Потрібно:
- Крила курячі 8-10 шт.
- Імбир сухий ( порошок) 2 ч.л.
- Олія+вершкове масло по 1ст.л.
- Соєвий соус 100 г
- Мед 1 ст. л.
Курячі крила розрізати по суглобам на три частини. Хвостики нам не потрібні,залишаємо тільки 2 частини де є м'ясо. Помити,просушити,посипати імбирним порошком та перемішати.
В сковороду влити олію,вершкове масло, викласти порізані курячі крильця.
Смажити курячі крильця на вогні вище середнього до скоринки з обох боків.
Коли курячі крила підсмажаться, влити соєвий соус та додати мед. Соєвий соус має покривати крила на 1/2-1/3 як мінімум.
Накрити курячі крильця кришкою та тушкувати 5 хвилин.
Зняти кришку та карамелізувати курячі крила до однорідного кольору,постійно перевертаючи чи підкидаючи крильця.
Викласти карамелізовані курячі крильця в медово-соєво-імбірному соусі на тацю та подавати з холодним пивом і з лимоною водою для рук.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиСмачно!!
Дякую!
А солити і перчити?
Соєвий соус дає соленість,імбир гостроту... так що сіль і перець можуть бути зайвими