Узвар

Автор: Oksana_sadova 7 Января 2017
Узвар
Хай ангел торкнеться Вас ніжно крилом,
зігріє вам серце Різдвяним теплом.
Хай радість, кохання наповнять ваш дім,
оселяться щастя та спокій у нім!
Христос ся рождає! Славімо його!

Сьогодні хочу пригостити Вас узваром, який в нас обовязково має бути на Різдво. Знаю, що більшість господинь його готують, але є молоді господині (такими як ми були колись),які тільки починають готувати, так що маю надію,що цей рецепт пригодиться.

Ингредиенты

  • сушені груші 150 г.
  • сушені яблука 150 г.
  • чорнослив 100 г.
  • родзинки 100 г.
  • мед 200 г.
  • вода 3 л.
Сухофрукти ретельно промити.Залити холодною водою на кілька годин. 
Розмочені фрукти поставити на маленький вогонь , довести до кипіння, варити 15-20 хвилин. Відставити на 2 години та накрити кришкою.  Можна під час кипіння додати 2 ст.л. цукру або у теплий узвар додати мед.
Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 9 Января 2017
# 0

Дуже корисний рецепт! Взагалі ми всі варимо узвар, але які пропорції, так одразу і не скажу (ну, особисто я). Тому це насправді дуже цікаво!

Oksana_sadova 9 Января 2017
# 0

Женя,дякую.

richinna 12 Января 2017
# 0

А я родзинки в узвар ніколи не додавала тепер буду Дякую,Оксана!

richinna 12 Января 2017
# 0

жаль,що груш у мене немає,треба подивитися на ринку

Oksana_sadova 14 Января 2017
# 0

В нас на базарі зразу з грушами продають

Oksana_sadova 14 Января 2017
# 0

Я також почала їх не давно додавати, смачно виходить

richinna 14 Января 2017
# 0

мій батько любить узваром кутю розводити,теж на Святвечір постійно варить узвар,але я чомусь ніколи не задавалась ціллю як його варити,варила з того що було..а зазвичай це сушені яблука і сливи

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014