Моркву потрібно зварити, почистити і натерти на крупній терці. Духовку розігріваємо до 160
градусів. В той час міксером збиваємо олію з цукром, по одному додаємо яйця,
продовжуючи збивати. Додаємо до маси борошно, порошок до печива, сіль, соду та
корицю. Добре перемішуємо, у кінці додаємо моркву і горіхи і ще раз добре все
вимішуємо. Тепер, в залежності від того, чи робимо торт чи пляцок, розділяємо
тісто на дві частини і випікаємо 2 коржі для торта. Якщо ж печемо пісний
пляцок, усю масу виливаємо на попередньо змазану олією і присипану борошном
форму для випікання. Випікаємо близько 45 хвилин і відразу витягуємо з форми й
даємо охолонути. До цьго торта підходять різні крема. Якщо це пісний пляцок то посипаємо його цукровою пудрою. Смачного!!!
Комментарии
следить за комментариямибабуся такий делалала
Дякую!
На здоровя.
витаминный тортик!