Любителям, як зробити тост корисним, низькокалорійним і цікавим на смак...
Потрібно:
- Булочка для фаст-фуда(за смаком) 4 шт.
- Сир (моцарела) 8 скибочок
- Яблуко (зелене) 1 шт.
- Шпинат (свіжий) 16-24 листочки
- Сіль, суміш перців за смаком
- Вершкове масло 20-30 г
Булочки розрізати навпіл. Це можуть бути будь-які булочки: пшеничні,.житні, висівкові... та любої форми...
Змастити булочки вершковим маслом по розрізу.
Зверху викласти 2-3 листочки шпинату.
На шпинат - сир,який добре плавиться.
Кисле зелене яблуко потрібно очистити і дуже тонко нарізати. Викласти яблуко на сир,поперчити та посолити.
Якщо яблуко солодке,можна окропити його соком лимону.
Зверху на яблуко, покласти ще скибочку сиру.
На сир викласти 2-3 листка шпинату.
Накрити верхівкою булочки змащеною маслом.
Розігріти гриль та викласти сендвічі з яблуками на гриль. Обережно закрити кришку грилю та закрити на защіпку.
Смажити тости з яблуком, шпинатом та сиром до золотавої скоринки,слідкуючи щоб не витік сир.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямисмачно, я таке люблю (а у мене глиль без кришки, мушу якийсь груз щоразу мудрувати)
Дякую,Катруся!в мене, той що 6 в 1-му)))
Це ти із булочки зробила "чвя-як"? Булочка "табака". У мене для цього є млинці зі штанги, я їх краду інколи. Цікаво, якій смак від яблука...
А що,не гарні?Аня моя каже,трошки схоже на редьку))) А тости у фаст-фуді з яких роблять? з пухкеньких
Сама полюбляю такі!
це булочки а-ля паніні)))
А шо це рожеве у склянці? Дуже гарне фото, професійне! Іннуш, ти справжній фотохудожник!
Гималайская соль)))
А я весь старый чеснок в адыгейскую превратила. Спасибо тебе огромное
Спасибо и тебе,завтра тоже буду делать соль
Я не любитель тостов, но такие попробовала бы, очень уж аппетитно выглядят.
они интересные на вкус и ни на что не похожи
Інна, в тебе фотки стали просто бомбезні, можна відправляти зразу в якийсь модний кулінарний журнал і це дійсно правда А тост просто суперовий
От і я про те — це ж треба так мальовничо навіть сміттячко розкидати
От мені зараз дуже подобаються Інни фотки і Каті (кожна фотографія це витвір мистецтва)
дякую
дякую
просто яблучко було останнім
Дякую,Оксана! Таки не дарма я побила свій старий фотоапарат зараз фоткаю підводним,трохи мучуся але... "шо делать?"
Шкода що в мене грилю не має
все попереду
а ти можеш скинути фото як він виглядає?
звичайна мильниця Nikon coolpix AW 100
у мене 100 то стара модель,зараз є нова AW 130.
під водою класно фоткає,ну ти бачила на фб... а от вдома...треба погратися особливо при штучному світлі. Мій старий фотік кенон, підходив мені тим,що фоткав краще ввечері, а не при денному світлі... бо я майже завжди готую ввечері після роботи
А чи гриль?)))
https://www.chef.com.ua/recepty/zavtraki/omlet-z-ovochami-i-buterbrodnicya-6-v-1-8674.html#.WRi793NgGv0
Я мала на увазі грильДякую