Приготуйте смачну і ситну перлову кашу зі свининою, порадуйте себе і близьких!
Я замість горщиків використовувала скляну форму.
Ингредиенты
- свинина 300 г.
- цибуля ріпчаста 2-3 шт.
- морква 2-3 шт.
- олія 4 ст. л.
- крупа перлова (суха) 300 г.
- вода (приблизно) 750 мл.
- сіль
- лавровий листок
Свинину наріжте на невеликі шматочки.
Розігрійте в сковороді олію, обсмажте м'ясо з нарізаною цибулею, натертою морквою. Доводити до готовності не потрібно, шматочки м'яса повинні лише злегка підсмажитися.
Перлову крупу промийте добре і замочіть у воді на півгодини.
У горщики розкладіть м'ясо з овочами .
З перловки злийте воду і розкладіть її в горщики, додайте сіль за смаком, лавровий лист.
Влийте воду, так щоб добре було покрито мясо з крупою.
Помістіть горщики в холодну духовку.Готуйте приблизно 1,5 години.Спочатку при температурі 200 градусів, а через півгодини, зменшіть до 150 градусів.
Комментарии
следить за комментариями