Естонська національна страва, її їдять як в повсякденності,так і подають до різдвяного столу чи на свята.
Кисло-солодкий та пряний маринований гарбуз добре гармонує як з м'ясом так і в десертах, бо називають цю страву в Естонії "місцевим ананасом")))
Кисло-солодкий та пряний маринований гарбуз добре гармонує як з м'ясом так і в десертах, бо називають цю страву в Естонії "місцевим ананасом")))
Комментарии
следить за комментариямиА я тільки хожу та обираю гарбузи ))! Вже три наплодила ! Чоловік каже, коли ми вже їсти іх будемо
кажи скоро,вони до весни добре зберігаються
Колись чула, що всі вітамінки у гарбузі зберігаються до нового року, після нового року краще не вживати
Так і сказала чоловіку, а він: "Я не хочу чекати нового року"
Це точно смачно, я готую так гарбуз, особливо мені смакує до м'яса. У мене навіть фото з 2010 року зберіглось в архіві:
Дякую,Катя! Бо я думала що такий гарбуз люблю тільки я і естонці
Якось раніше пригощала таким гарбузом на роботі, не скажу що всім сподобалось, але з'їли весь.