Салат м'ясний з дайконом - це дуже смачне поєднання,бо свинина та дайкон почувають себе разом у салатах гармонійно.
Ингредиенты
- свинина (сира) 400 г.
- дайкон 200 г.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- майонез 4 ст. л.
- каперси 2 ст. л.
- спеції
- сіль
- суміш перців
Свинину відварити, остудити, нарізати як вам більше подобається (я нарізала кубиками). Поперчити, посолити та перемішати. Дайкон почистити, натерти на середній терці, залити холодною водою на 20 хв. для видалення специфічного запаху. Цибулю почистити, нарізати за бажанням, залити окропом на 10 хв. для видалення гіркоти. Столову ложку каперсів (можна більше) подрібнити.
Змішати всі інгредієнти в мисці.
Додати майонез. Можна підсолити. Перемішати, викласти в салатник, прикрасити каперсами.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиКолись на зустрічі ШефПоварів 3 роки Шеф Повару "Мандаринова зустріч" http://www.chef.com.ua/recepty/polezno/chef-com-ua-itogi-goda-2012-5233.html#.V81fqTFkjDc
до качки по-пікінски подавали цю редьку "дайкон" чесно кажучи,не дуже помню її смак,якось бачила на весні на ринку,але так і не купила
Дайкон — це різновид редьки, як для мене, то вона сама смачніша і ніжніша із всіх видів(тих що пробувала я) і саме головне немає такого різкого запаху