Порційна соковита запіканка зі свининою, анананасом, шпинатом, кукурудзою під соусом бешамель і сирною скоринкою.
Потрібно для маринування:
- М'ясо (свинина) 600 г
- Соус теріякі,.вустерський,соєвий, песто по 1 ст. л.
Свинину порізати кубиком. Додати до м'яса соус песто, теріяки, вустерський та соєвий.
Все добре вимішати,залишити щоб м'ясо замаринувалось від 2-х годин.
Для соусу бешамель:
- Масло вершкове 25 г
- Борошно 20 г
- Мускатний горіх 1/2 ч.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Молоко свіже 400 мл
- Олія 6 ч.л.
Також потрібно на 6 порцій:
- Олія 6 ч.л.
- Ананас стиглий 300 г
- Шпинат 3 в'язочки
- Кукурудза цукрова 2 склянки
- Сир твердий 120 г
В формочки для запікання змастити олією та викласти на дно замариноване м'ясо.
Зверху додати порізаний ананас.
Засипати все кукурудзою (цукровою вареною, мороженою або консервованою)
Залити соусом бешамель та запікати в духовці при нижньому нагріві 30-40 хвилин при темпер. 200 градусів.
Посипати сиром запіканку з м'ясом, ананасом, шпинатом та кукурудзою під соусом бешамель.
Та запікати на верхньому та нижньому нагріві ще 10-15 хвилин.
Подавати гарячою порційну соковиту запіканку зі свининою, анананасом, шпинатом, кукурудзою під соусом бешамель і сирною скоринкою.
Дуже смачно!!!!!
Комментарии
следить за комментариямиВкусное мясо и красивая подача. Если буду готовить, то исключу шпинат, т.к. не люблю. Спасибо.
Где ж ты была...хотя, нет, это я где была. Вот теперь печётся моя курочка грустно в сметане, а шпинат гордо заморозился про запас. Подрастает следующая грядка для кекса, ну, и точно уж с мяском запеку!
я тоже подмороженый брала... сложно со шпинатом нынче
Да, у нас тоже. Поэтому и насеяла в три захода, в запас. И пекинку красную, и репку (кстати, она такая вкусная, хотя и маленькая ещё, не такая, как в сказке)
я так базилик на балконе насеяла