Пікантна індичка з гарбузом і овочами

Автор: richinna 30 Сентября 2016
Пікантна індичка з гарбузом і овочами
Ніжне філе індички мариноване в чорнобривцях, з пікантними овочами та гарбузом  в ...тайському стилі:) 

Поттібно:

  • Гарбуз (довгий) 150 г
  • Філе індички 500 г
  • Шафран імеретинський 2 ч.л.
  • Олія оливкова 2 ст. л.
  • Зелений горошок(морожений) 1 склянка
  • Цукіні(кабачок молодий) 1 шт.
  • Спаржева фасоля 20-25 шт.
  • Ратунда(болгарський перець 1 шт.
  • Імбир свіжий(корінь) 5-7 см
  • Перцюга 1/2 шт.
  • Часник 3-5 зубч.
  • Соєвий соус 100 мл
Індиче філе помити,порізати на куски та просушити паперовим рушником.
Розрізати куски на смужки та додати сушені чорнобривці. Не солити!
Додати до курячого філе з шафраном олію,перемішати та залишити на 10 хвилин.
Тим часом підготувати овочі. Все нарізати,щоб були овочі готові,бо страва готується швидко і овочі мають бути "аль денте" 
Гарбуз настругати довгими смужками використовуючи овочечистку.
Зелений горошок (морожений) варити 3 хвилини з сіллю та цукром, занурити в холодну воду та дати остигнути, а потім стекти воді.
Індиче філе підсмажити на великому вогні по 2-3 хвилини з обох боків.
Викласти індиче філе в миску, на тій ж самій сковороді підсмажити гарбуз.
Викласти напівготовий гарбуз до індичого філе. 
Гарбуз вийде злегка карамелізованим, за рахунок природнього цукру, і дуже смачним!
В ту ж саму сковороду разом з олією і соком від індички викласти порізаний цукіні та підсмажити 1-2 хвилини.
Додати підготовлений зелений горошок та спаржеву фасолю. 
Квасоля в мене була відварена 1 хвилину і заморожена.
Порізану на смужки ратунду. 
Це все робиться швидко,постійно підкидаючи сковороду з овочами.
В кінці додати в сковороду з овочами імбирь, перцюгу(без насіння) і часник.
Влити соєвий соус в пательню з овочами
Додати індиче філе зі смужками гарбуза та прогріти підкидаючи 1-2 хвилини.
Подавати пікантну страву з індичим філе, гарбузом та овочами теплою.. 





Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Zmeychka 6 Октября 2016
# 0

По способу приготовления выглядит как блюдо тайской кухни)) Для меня это идеальное блюдо для полезного и сытного ужина

richinna 6 Октября 2016
# 0

я так и написала все  вкусно,просто,быстро и минимум усилий

Zmeychka 6 Октября 2016
# 0

Видать спать уже пора, на автомате фразу пропустила

richinna 6 Октября 2016
# 0

не,не посиди еще чуть-чуть,ты так редко появляешься

Zmeychka 6 Октября 2016
# 0

я стараюсь исправиться, но не вседа получается: на работе с каждым днем всё "веселее и веселее", а теперь ещё и в школу в первый класс пошли   муж увидел, что я на ШП зависла и выдал: ну наконец-то вернулась!!!  нормальная еда вдоме появится!!!

richinna 6 Октября 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014