Швидкий паштет-намазанка з курячої печінки

Автор: richinna 1 Февраля 2017
Швидкий паштет-намазанка  з курячої печінки
Смачний печінковий паштет-намазанка за 10-15 хвилин. 
Смачно намастити на свіжий хліб до перших страв або на грінки чи крекер і подати, як закуску.

Потрібно:

  • Куряча печінка 350 г
  • Біле вино 50 г
  • Коньяк 1 ст. л.
  • Цибуля 1/2 шт.
  • Морква 1/3 шт.
  • Олія оливкова для смаження
  • Сіль,перець за смаком
  • Часник 1-2 зубчики
  • Петрушка свіжа 2-3 гілочки
  • Масло вершкове 75 г
Курячу печінку потрібно помити, зачистити та розрізати на 2-3 частини, поперчити. 
Маленьку моркву і цибулю подрібнити. 
Розігріти сковороду з оливковою олією.
Викласти печінку в сковороду на великий вогонь, як почне змінювати колір перевернути і додати цибулю з морквою. Посолити. 
Смажити 2-3 хвилини помішуючи.  
Влити в сковороду до курячої печінки вино і тушкувати під кришкою 3 хвилини.
Зняти кришку, зробити меньшим огонь влити до печінки в сковороду коньяк і підпалити, щоб вигорів спирт. 
Обережно! Якщо немає практики,краще цього не робити! Просто влити коньяк і дочекатися,коли випарується запах алкоголю. 
В мене на фото... це вже далеко не полум'я,яке було.
Зняти печінку з вогню, додати філе анчоусів 3 шт. як додаткова приправа(якщо маєте) петрушку і часник.
Все подрібнити блендером.
До гарячого печінкового паштету заморожене вершкове масло 60 г 
Вимішати до зникнення масла.
Викласти паштет-намазанку в суху і чисту посудину,зверху натерти залишки масла. 

Масло розтане і не дасть печінковому паштету підсохнути,якщо він звісно залишиться:)

Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 2 Февраля 2017
# 0

Это — красиво и волшебно! Это можно готовить на публике, хотя бы ту часть с фаершоу! И вино, и коньяк, и анчоусы! Так хочется попробовать!

richinna 2 Февраля 2017
# 0

 да,паштет приобретает интересную нотку с анчоусами и спиртным вкусненько,вобщем

Neka 2 Февраля 2017
# 0

А яке потрібно вино сухе чи напівсолодке? Дякую

richinna 2 Февраля 2017
# 0

вино брала біле сухе. Але можна і напівсолодке. 
Спочатку написала,що розове домашнє...але забула що то я додавала в інший рецепт
Дякую!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014