
Такі крученики зручно брати на природу чи пікнік. Начинка в кручениках незвичайна, цікава та смачна.,можна навіть сказати вишукана:)))
Такі крученики зручно брати на природу чи пікнік. Начинка в кручениках незвичайна, цікава та смачна.,можна навіть сказати вишукана:)))
![]() |
Свина філейка- 300-400 г Сіль морська з сумішшю перців ТМ «Salute di Mare» Філейку трохи заморозити, щоб легко було нарізати. Нарізати шириною 0,3-0,4 см Відбити молотком,посолити та поперчити. |
![]() |
Тісто листкове дріжджове- 500г,розморозити. Приготувати начинку для кручеників: Яйце- 2 шт. Сир(творог) жирний- 100-150г Огірок свіжий- 1-2 шт. Часник 3-4 зубч. Зелень пертрушки чи кропу- 0,5 пучка. Сіль морська з італійськими травами ТМ «Salute di Mare»- за смаком. Яйці збити виделкою,додати сир та добре вимішати. Посолити сіллю з травами. |
![]() ![]() |
Огірки нарізати та обсмажити на олії. |
![]() |
До огірків вилити яйця з кисломолочним сиром та постійно вимішуючи довести яйця з сиром до пастоподібної маси. Тобто сир має розплавитися,а яйця ще не вспіти повністю прожаритися. Додати часник та зелень,вимішати. |
![]() |
Сформувати з начинки пасочку лопаткою,щоб легше було ділити на крученики. |
![]() |
На відбите м'ясо викласти десяту частину начинки та скрутити кручеником. |
![]() |
Тісто розкатати в пласт та нарізати на прямокутники. Шириною як сам крученик, а довжиною в 2,5-3 рази більше. Викласти крученик на тісто та закутати. |
![]() |
Змастити крученики в тісті яйцем та випікати при температурі 180-200 град. 25-30 хвилин. |
![]() ![]() |
Дуже смачні та цікаві крученики в тісті з пікантною начинкою. Зручно брати з собою на пікнік,природу,роботу і т.д. |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиКрасота!
Смачно
О как вкусно это выглядит !! спасибо за такой вкусный рецепт)))
На здоровье!
Смотрится супер, значит и вкус такой же
Так и есть!
Иннусь,ювелирная работа!Класс!
С такой начинкой точно ещё не пробовала!
А с тестом вообще идея супер!
Браво, Инночка!
Иннуся я никогда не жарила огурчики, они на вкус как кабачки получаются?
это смотря как жарить,в этой начинке они больше напоминают грибы
надо попробовать
Конечно,попробуй!
Супер!!!
Инна, а можно вопросик: как такой эффект на тесте получается?
Это просто ножиком надрезы на тесте нужно делать или есть какой-то секрет?
есть специальный ролик,но он нарезает,а потом можно растягивать тесто как хочешь или не растягивать вообщем, стоит около 80-ти грн.
