Галета з шпинатом

Автор: Oksana_sadova 25 Июня 2017
Галета з шпинатом

Спробуйте, бо це дуже смачно!

Начинка:

  • шпинат 1 пучок
  • твердий сир 100 г
  • помідори 1 шт.
  • масло вершкове 1 ст.л.
  • часник (зубці) 1-2 шт.
  • перепелині яйця 2-3 шт.
  • Тісто:
  • борошно 200 г.
  • сир домашній 100 г.
  • масло вершкове 50 г.
  • жовток 1 шт.
  • розпушувач тіста 0.3 ч.л.
  • щіпотка солі

Для тіста розітріть сир, злегка розм'якшене вершкове масло і жовток.
Додайте борошно з сіллю і розпушувачем. Перемішайте інгредієнти. Має вийти м'яке і еластичне тісто, а якщо не вийде, то відкоригуйте його додаванням борошна або, навпаки, чогось рідкого (молоко, вода).
Тісто розкачайте в круглу заготовку товщиною близько 5 або 7 мм.
Для начинки шпинат помийте та наріжте його. На сковорідці розтопіть масло, додайти подрібнений часник і через 2-3 хвилини додайти нарізаний шпинат. Протушити його потрібно буквально біля 3-х хвилин.
Покладіть на поверхню, відступивши від краю 3 см, начинку з шпинату,
потім посипте натертим твердим сиром і
зверху викладіть нарізаний плястерками помідор.
Полийте білком і вибийте яйця.
Підверніть краї тіста наверх так, щоб вкрити ними частину начинки.
Запікати галету потрібно при 180-200 градусах в попередньо розігрітій духовці. Орієнтуйтеся біля 20 хвилин. Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 25 Июня 2017
# +1

Смакота!

Oksana_sadova 16 Июля 2017
# 0

konfairy 25 Июня 2017
# +1

Яка краса! І смачна соковита начинка!

Oksana_sadova 16 Июля 2017
# 0

SvetlanaAnikanova 25 Июня 2017
# +1

Виглядає дуже смачно, але шпинат не люблю. Може його щавелем можна замінити?

Oksana_sadova 16 Июля 2017
# 0

Думаю,що можна. Дякую

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014