Дуже ніжний смак.
Моя улюблена страва)
Ингредиенты
- Картопля 1 кг.
- Риба Хек(крупна або середня) 1 шт.
- Вершки(я готую з домашніми) 200-300 мл.
- Яйця курячі 2-3 шт.
- Олія (соняшникова або оливкова)
- Сіль, спеції
Чистимо картоплю і ріжемо на тоненькі пластини.
Потім добре перемішуємо з олією, сіллю та спеціями.
(Мені зручно робити це в закритій каструлі.)
З риби виймаємо хребет і видаляємо плавники та нутрощі.
Кісток майже немає.
Ріжемо на шматочки і солимо.
Вершки збиваємо з яйцями до однорідної маси.
У форму для запікання викладаємо картоплю, потім рибу і заливаємо вершковою масою.
Запікаємо в духовці до готовності (хвилин 40) при температурі 200°С.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиОбожаю такие рецепты, всё готовится практически само собой
, а вкуснотища неописуемая
!
Дякую) В цю страву можна закохатись з першого разу, а якщо ще й в поєднанні з білим вином