Смачний, швидкий і ситний сніданок.
Наповнювач для омлету на 4-6 порцій:
- Шинка куряча 100 г
- Сир (моцарела,сулугуні) 50 г
- Квасоля консервована 4 ст. л.
- Зелена цибуля (зелень) 1-2 ст. л.
Сир, шинку та зелень мілко нарізати.
Скласти в глибоку миску та додати варену квасолю без рідини.
Перемішати наповнювач для омлету з квасолі,шинки,зелені та сиру... відкласти в бік.
Для 1-го омлету потрібно:
- Яйце куряче 1-2 шт.
- Наповнювач для омлету 2 ст. л.
- Масло вершкове для смаження 1 ч.л.
- Олія 1/2 ч.л.
Яйце збити виделкою, як в
"Єгипетському омлеті". Чим менше Ви збиваєте яйце, тим ніжніше і пишніше омлет.
Додати до яєць 2 ст.л. наповнювача та перемішати.
В сковороду для омлету влити краплю олії та додати вершкове масло.
Нагріти сковороду на повільному вогні,щоб розтануло масло. Олія потрібна для того,щоб вершкове масло не згоріло.
Вилити яйця з квасолею,шинкою,сиром та зеленню в сковороду.
Смажити омлет на повільному вогні по декілька хвилин з обох боків.
Скласти омлет з квасолею,шинкою,сиром і зеленню навпіл та посолити за смаком.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиВот — "чем меньше взбиваешь омлет...." Бабушка всегда перемешивала омлет вилкой, и он был высокий и пышный, а я... я ж с техникой, с взбивалками, и омлеты у меня -через раз. Иннуш, как много полезностей я от тебя узнаю!
Жень,это не от меня...это в Египте так готовят омлет и без всяких сливок ит.д.
Я в Египте не была, а вот брат рассказывал, что утром заказывал то-то из яиц. Я ещё возмущалась, типа, что яйца и дома можно поесть(сама на отдыхе выбираю то, чего у нас нет). А теперь думаю, он был прав, наверно. Так, тільки трошечки не так!
Классный омлет. Никогда не готовила его с фасолью, а только с зеленым горошком. Обязательно попробую.
И фото такое нежное, весеннее! Мой любимый цвет тарелочки!
попробуйте, это вкусно и сытно.
люблю омлети на сніданок, приготую й собі завтра з квасолею і сиром, бо шинки немає)))
???
О, я люблю квасольку) Варто спробувати такий омлет)
так і є