1. Збити яйця. Окремо перемішати просіяне борошно, сіль, ванільний цукор, какао, цукор. Влити молоко, помішуючи. Ретельно перемішати.
2. З'єднати молочну суміш з яйцями, перемішати і поставити в холодильник на 30 хв.
3. Яблука дрібно нарізати, викласти на розігріту пательню разом із вершковим маслом. Посипати цукром і корицею. Пассерувати яблука до медово-карамельного кольору. Трохи остудити.
4. Тісто для млинців вийняти з холодильника, збити і випікти тонкі млинчики.
5. Викласти яблучну начинку на млинці і загорнути трубочкою.
6. Скласти млинці на таралці гіркою, полити сметаною. Прикрасити цедрою лимона та м'ятою.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиВкусные блинчики! +5
Спасибо!
очень аппетитные блинчики!
Стараемся для вас!