![Смажені фаршировані яйця з фетою та мигдалем](/userfiles/upload/4033/DSC_1033a_b.jpg)
Мої улюблені смажені яйця в шкаралупі, я такі вперше колись спробувала у Польші.
Подавайте їх на сніданок ще гарячими.
Яйця зварити на круто. За допомогою гострого ножа розрізати навпіл. Чайною ложкою обережно дістати жовток та білок, щоб не пошкодити шкаралупу.
Для начинки подрібнити вилкою, чи за допомогою тертки жовток, білок, сир фета. Додати подрібнений укроп(можна замінити на зелену цибулю) і ложку сметани. Все ретельно перемішати, акуратно наповнити начинкою шкаралупу з яєць.
Розігріти сковорідку з рафінованою олією.
Мигдалеві пластівці помістити до маленької мисочки і занурювати начинкою яйця у мигдалеві пластівці.
Фаршировані яйця з пластівцями смажити, шкаралупою доверху, на сковорідці (аби мигдаль підрум’янився).
Подавати до столу відразу. Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиОбожнюю фету
. А от яйця
, ну у мене з ними особливі відносини
. Але тут вищий пилотаж![](/img/smiles/girl_claping.gif)
!
алергія?
дякую))) а я обожнюю яйця, як мій батько і молодша сестра)))) щодня б їла на сніданок страви з яєць, а на закуску страви з яєць....а ще у нас є фірмова, святкова гаряча м'ясна страва, називається "Яйця в кожушках"))))
мені на сьогодні потрібно обмежувати їх споживання, але тижні детокса влаштовую влітку))))
Цікава начинка та подача![](/img/smiles/girl_claping.gif)
дякую Оксана)))