Запікаємо баклажани.
Я роблю це в мікрохвильовій печі - швидше і не так спекотно на кухні влітку)
Баклажани чистимо від плодоніжок.
Потім протикаємо виделкою в деяких місцях та розрізаємо навпіл не дорізаючи до кінця.
Солимо та ставимо в мікрохвильовку на максимальну потужність (в мене 850) на 5-7 хвилин. В залежності від розміру баклажанів регулюємо час.
В дужках писатиму кількість готового продукту потрібного для салату.
Комментарии
следить за комментариямиЧудова ідея використання микрохвильової печі. Не знаю, як у кого, а у нас страшна спека +32. Поживний і смачний серпневий салат!
Дякую
В нас +36°
Перефразовуючи відомий вираз, можна сказати: "Та скільки тієї жари!". Взагалі-то, жах! Мені ще подобається запікання грибів для салату — обов'язково спробую
Что то скромненько положила на тарелочку! Приму посылочку с тазиком сего салатика!
Взяла в КК!!
Чтобы рисунок тарелочки было видно
Не доедет посылочка, но приготовить стоит))