Хочу поділитися ідеальним приготуванням смаженої риби без жиру. Завдяки кулінарним секретам Ваш стейк з лосося буде ідеальним.
Потрібно:
- Стейк лосося
- Суміш перців з коріандром і цедрою лимону
- Сік лимону
- Пергаментний папір антипригарний
Розігрійте суху сковороду.
Стейк посипте сумішшю перців і посоліть з обох боків і окропіть соком лимону. Відріжте антипригарний пергаментний папір по розміру сковороди,щоб складався в двоє, як книжка.
Викладіть стейк на одну половину пергамента, накрийте іншою і перенесіть на розігріту сковороду.
Смажте стейк лосося 3-4 хвилини.
Потягніть пергамент за край і переверніть стейк на іншу сторону на чистий пергамент.
Смажте ще 3-4 хвилини.
Викладіть стейк лосося на блюдо, додайте мікрозелень і салат, полийте соком лимону і бальзамічним соусом.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиКак всегда, вкусно, полезно и красиво.