Карася почистити,порізати на порційні куски і посипати приправою.
Я рекомендую готувати карасів чи коропів через 10 хвилин після маринування,максимум 20 хв. і використовувати приправу з малим вмістом солі. Чим меньше риба солиться,тим сочніша і смачніша вона! І те що кажуть,що риба не бере більше солі ніж їй потрібно...не правда, через добу,як карасі постоять у солені приправі,нагадують мені смаженого оселедця)))
Краще додати більше солі у паніровку.
У мене великий карась,але ця паніровка добре підходить і для коропа і для мілких карасів,які можна засмажити до хрустких "сухариків".
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиЯ хоч і не їм річкову рибу, але карасик такий апетитний
В нас р.Дністер під боком)))гріх не їсти