Швидка і смачна паста з тунцем та соусом песто у вершках.
Накінець-то мої домочадці полюбили пасту з твердих сортів пшениці... тепер я експерементую з різними соусами до пасти,щоб їм було ще смачніше!)))
Потрібно на 4 порції:
- Тунець консервований 1 банка
- Паста з твердих сортів пшениці 400 г
- Соус песто(зелений) 1 ст. л.
- Цибуля 1 шт.
- Сіль,перець за смаком
- Оливкова олія 1 ст. л.
- Вершки 100 мл
- Сир(пармезан), базилік свіжий за смаком
Пасту відварити у підсоленій воді до стану "аль денте" Коли макарони зваряться, відлити 100 мл води,в якій варились макарони та відкласти в сторону.
Цибулю порізати кубиком та пасерувати до прозорості на оливковій олії у сковороді.
Додати соус песто.
Перемішати смажену цибулю з соусом песто.
Тунець злегка розділити виделкою в банці разом з маслом або власним соком, в якому був тунець. Викласти тунець в сковороду,посолити адигейською сіллю та поперчити. Все перемішати та добре прогріти.
Влити до тунця в сковороду бульйон,в якому варились макарони, та вершки- все швидко перемішати та прогріти 2-3 хвилини ,щоб соус почав гуснути.
Викласти соус до пасти, правильно було би навпаки! Викласти до соусу макарони в сковороду,перемішати та прогріти 2-3 хвилини.
В мене була мала сковорода,тому я зробила навпаки.
Подавати пасту гарячою посипавши пармезаном чи іншим сиром для пасти та свіжим базиліком.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямигарний рецепт, люблю пасту з тунцем)
Люблю таке поєднання
Отличный соус!
Хочу попробовать!
Мы не часто едим макаронные изделия, в основном каши, но учитывая вкусовые предпочтения моего мужа, они практически всегда готовятся с грибным соусом. Я когда ему впервые приготовила макарошки из твердых сортов, то реакцией было "Ты чё не доварила их?"
В результате объяснений что собой представляют эти макаронные изделия и как они готовятся, решающим аргуметом стала фраза "От них не толстеют"...
Вот так и прижились...
Да,паста с вкусными соусоми-это не макароны с сосиской и кепчупом))) Я сначала их варила не "аль денте" а варила по инструкции и оставляла в воде,чтоб они больше разбухли и были похожи на наши, а потом по чуть-чуть задуривая всякими вкусными соусами и приучила, да и сама полюбила пасту
,хотя раньше не любила даже наши макароны и готовила очень редко
Да, соусы действительно очень выручают!
У меня благодаря им даже сынуля уплетает за обе щеки))
Захлёбываюсь слюной и молча забираю в КК
!
Да, знаешь, насчет КК ты права
! Это тебе спасибо
!
Я між вами новенька, але за цей короткий час, звернула увагу на коментарі Жені.Читаю їх з великим задоволенням і посмішка завжди появляється , в них стільки позитиву і доброти, що просто не передати.
Дякую
І ще раз вітаю із заслуженою перемогою
Да, Женечка у нас улётная барышня!

Дякую, Оксана!