Що це, не можна просто обсмажити рибу в борошні чи клярі?! Ні,обов'язково треба придумати щось нове! Цього,напевно, вже в мене не забереш!))) Але ж смачно!!!
Це я так,сама з собою поговорила...)))
Потрібно:
- Товстолоб(порційні куски) 4 шт.
- Вівсяні пластівці(швидкого приготування) 1 склянка
- Сир (моцарела українська) 100 г
- Яйце куряче 1-2 шт.
- Борошно пшеничне 3-4 ст. л.
- сіль,спеції,сік лимону за смаком
- олія для смаження
Товстолоба посипати приправою та скропити лимонним соком.
Вівсяні пластівці висипати в широку плоску тарілку.
До пластівців натерти сир на тертушці з великими вічками.
Борошно просіяти в окрему тарілку.
Вівсяні пластівці перемішати з сиром.
Далі паніруємо рибу в борошні,потім занурюємо в яйце, а після яйця в пластівці з сиром.
Викласти запанірованого товстолоба на гарячу сковороду з олією, але не дуже розпечену,щоб сир не згорів відразу і риба встигла приготуватися всередині.
Смажити рибу в сирно-вівсяній паніровці з обох боків до апетитної скоринки.
Також я занурювала товстолоба після пластівців і сиру ще раз в яйце.
т.т. борошно,яйце,пластівці з сиром,знову яйце.
В першому вариані з одним занурюванням в яйце,скоринка більш хрустка, ніж в подвійному яйці.
Попросила натерти сир на паніровку для риби...не сказала скільки... перетерли увесь)))))
Прийшлось приготувати ще
смачну сирну картоплю до товстолобика.
Товстолоб,взагалі дуже смачна риба!
А в такій паніровці...ммм...
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями: )))) сама с собой говоришь
аппетитная рыбка