
Обожнюю цей суп. Гарбуз - це є джерело вітамінів! Неодмінно потрібно включати його в наш раціон у будь-якому виді!
Обожнюю цей суп. Гарбуз - це є джерело вітамінів! Неодмінно потрібно включати його в наш раціон у будь-якому виді!
Нам потрібно:
![]() |
Ріжемо цибулю. |
![]() |
У каструлю наливаємо олію, кидаємо туди цибулю, лавровий лист, паприку, коріандр, підсолюємо та смажимо 2 хв |
![]() |
Нарізаємо гарбуз. Кидиємо в каструльку, та підтушуємо ще 3 -5 хв., додаємо базилік. Потім заливаємо холодною водою. Варимо до готовності гарбуза, після чого додаємо плавлений сирок (у мене "весела корівка" з часником та зеленню). Солимо та додаємо зелень. Виключаємо та чекаємо щоб трошки остигло, а потім все збиваємо у блендері.Смачного!
Дуже смакує з грінками, підсмаженими з часником. |
Комментарии
следить за комментариямия тоже люблю сладкие тыковки, а что разве они не подходят для супов?
Не пробовала, у меня в этом году настолько были сладкие, что я даже сахар в кашу не добавляла, но их было мало
Интересный рецепт, обязательно попробую
Люблю такие супы,очень вкусно!