Перець чілі - гостра закуска!

Автор: dylinova 5 Сентября 2015
Перець чілі - гостра закуска!
Перець промить.Еслі хочете прибрати гіркоту , зрізати плодоніжки і прибрати семена.Аккуратно щільними рядами укласти в помиті банки (можна не стерилізувати ) . Закип'ятити воду, додати оцет і соль.Кіпящім розчином залити перец.Закрить кришкою ( добре використовувати банки з загвинчується  кришкою). Готово ! Такий перець можна подавати як закуски, додавати в салати або при гасінні м'яса, та й просто з супом або борщем.

Ингредиенты

  • вода 1 л
  • уксу 3 ст.л
  • соль 50 гр
  • красный перец 500 гр
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014