Хочу поділитись з Вами своєю улюбленою стравою із цвітної капусти: чудовий смак та аромат.
Таким чином можна також приготувати капусту броколі.
Страви із цвітної капусти рекомендують включати в раціон харчування людям, які страждають захворюваннями
шлунково-кишкового тракту, жовчного міхура і печінки.
Ингредиенты
- цвітна капуста 700-800 г.
- пармезан 25-30 г.
- яйця 1-2 шт
- зернята соняшника 2-3 ст. л.
- зелень кропу
- сіль, перець за смаком
- олія рослинна 1 ст. л.
Капусту відварити, до води додати по ложці цукру та солі, приблизно 8-10 хвилин. Розібрати на суцвіття або порізати (як у мене на фото). Дно вогнетривкої форми змастити олією і викласти подрібнену капусту.
Залити збитим яйцем. Зверху притрусити тертим сиром та зернятами. ( При бажанні, замість сиру Пармезан чи Грана Падано, можна використовувати майже будь-який сир, але смак буде менш насиченим).
Запікати у духовці при температурі 190 градусів ~20 хвилин. Готову запіканку посипати подрібненим укропом.
Відразу подавати до столу, смачного!
Комментарии
следить за комментариямиСупер. Це те, що я обожнюю!!!
дякую, я також люблю цвітну капусту)
— Смачно!
дякую)
Супер — рецепт. Очень вкусно.
Дякую))
Как же я люблю такую простую и вкусную еду
я також)
Мені дуже сподобалось, дякую!
дякую за фотозвіт, нам також смакує ця страва)))))