"Печериці на грилі".

Автор: dylinova 10 Сентября 2015
\


Гриби ретельно вимити і видалити ніжки.Капелюшки скласти у велику миску,посолити і поперчити,полити олією і перемішати.Нанизати печериці на шампури і запекти над вугіллям.Ніжки грибів,шинку і яйця подрібнити,підсмажити на сковороді і перекласти в миску.Сир натерти на тертці.Заправити начинку майонезом і перемішати.Розкласти начинку в грибні капелюшки і подавати на стіл як в гарячому,так і в холодному вигляді,прикрасивши листям салату.

Ингредиенты

  • печеричі 1 кг
  • шинки 200 гр
  • сиру 100 гр
  • яйця 2 шт
  • рослине масло 2 ст.л
  • майонез
  • сіль
5

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014