Шріматі - індійський яблучний пиріг

Автор: Oksana_sadova 1 Сентября 2018
Шріматі - індійський яблучний пиріг
Індійський яблучний пиріг "Шріматі" виходить повітряним, пористим і ароматним.  В піст можна замінити кефір на мінеральну воду.

Ингредиенты

  • борошно пшеничне 150 г.
  • манна крупа 200 г.
  • цукор 170 г.
  • сода 1 ч.л.
  • кефір 250 мл.
  • олія 125 г.
  • ванільний цукор 1 пачечка
  • яблуко велике 1 шт.
  • родзинки 2 жмені
Почистити яблука. Помити та просушити родзинки.
Манну крупу залити кефіром, перемішати і залишити на 30 хвилин. 
Олію  збити з цукром, до повного розчинення останнього. Додати манку, борошно, змішане з содою, швидко збити до однорідності. 
Перемішати тісто з родзинками і порізаними яблуками. 
Викласти в форму, змащену олією.
Випікати в розігрітій до 200 ° С  духовці близько години до зарум'янювання. Готовність перевірити дерев'яною паличкою. 
Смачного!
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 1 Сентября 2018
# +1

Яблучні пироги — це моя слабкість, дуже їх люблю і готую їх різноманітні. Спробую і Ваш, Оксана. Тільки у мене випічка з манкою чомусь не дуже вдалою виходить.

Oksana_sadova 6 Сентября 2018
# 0

Це дуже смачний пиріг) Я теж не дуже дружу з манкою у випічці, а цей вдався дуже смачний) Дякую, Світлана

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014