Ингредиенты
- печінка куряча 600 г.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- помідори 2-3 шт.
- зубчики часнику 2 шт.
- базилік (листочки) 5-7 шт.
- сир твердий 180 г.
- сіль
- мелений чорний перець
- спеції
Спочатку включаємо духовку на 180С. Печінку промити і відкинути на сито, щоб стекла зайва рідина.
Цибулю нарізати півкільцями та злегка обсмажити на олії.
За цей час нарізати кубиками помідори.
До цибулі відправляємо печінку. Швидко обсмажуємо на середньому вогні, весь час помішуючи. Печінка повинна всього лише змінити колір.
Нарізаємо базилік та подрібнюємо часник.
У форму викладаємо печінку.
Зверху рівномірно розкладаємо помідори.
Зверху посипаємо зеленню та часником.
Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Комментарии
следить за комментариямиЗахотілося печіночки
Рекомендую спробувати це дуже смачно
навіть не сумніваюсь, після дієти обов'язково спробую!
У мене кроляча, думаю теж вийде смачно! Дякую, Оксана, бо вже на паштет налаштувалася.
З кролячою теж думаю буде дуже смачно Дякую,Женя
це в тебе від скількох кролів-печінка? щось навіть не знаю якогго вона розміру
Від двох. Одна печінка розміром десь 100х100х15 мм (шо значить технарь). Кролі домашні, нормальні, без шкідливих звичок. Вона теж дуже ніжна, паштет смачний виходить.
Смачно!
І навіщо я зайшла на Шеф?) Така смакота, а до обідньої перерви ще 1,5 години
Ввечері дуже добре сюди заходити
Щоб на ніч їсти?