Черговий експеримент заготовок на зиму.
Маринад смачний і перевірений, смак кабачків обіцяє бути незвичним і цікавим.
Маринад:
- Вода 2 л
- Цукор 10 ст. л.
- Сіль 2 ст. л.
- А також на 0,8-1 літр. банку:
- Алича по 4-5 шт.
- Перець духмяний по 2-3 шт.
- Кабачки молоді по 3-4 шт.
- Оцет 9-% 280 мл
Воду закип'ятити, додати цукор,сіль та оцет.
Варити маринад до розтворення цукру і солі 2-3 хвилини.
На дно банки викласти аличу та духмяний перець.
Порізати молоді кабачки разом зі шкіркою по вздовж кабачка.
Щільно заповнити банки кабачками.
Залити гарячим маринадом кабачки з аличею,накрити кришками та стерилізувати кабачки мариновані з аличею 20 хвилин.
Закатати,перевернути догори дном,накрити рушником.
Вихід 5 банок ємністю 800-1000 мл
Комментарии
следить за комментариямиФото — супер просто
!!! Из твоих фоток можно уже галерею делать
. Не знаю, какие кабачки получатся, но фотохудожник ты редкостный, Иннуш
!
Спасибо,Женёк!
Я все еще учусь готовить и фотографировать
За вкус кабачков отчитаюсь,как открою первую баночку.

Когда-то компот варили из кабачков и алычи, выходил со вкусом ананаса.
Точно, а я думаю, что-то знакомое сочетание
! Не, ну маринованные должны быть вкусные
! Попадётся алыча, попробую сделать пару баночек
.
Відкрила баночку... смачні,цікаві на смак..але оцту я б в наступний раз зменьшила, гостроваті вийшли...тому змінила в рецепті оцет з 400 мл на 280 мл
Схожі на мариновані ананаси?
ні, тож мариновані кабачки, а не компот