Мариновані огірки

Автор: Oksana_sadova 19 Июля 2018
Мариновані огірки
Є в мене декілька господинь-кулінарних блогерів, яким я дуже довіряю, бо для себе їх перевірила,що в нас співпадають  смаки і в них завжди вдалі рецепти, що не берешся готувати завжди вдається з першого разу. Цього разу пропоную рецепт від надзвичайної господині Лесі Кравецької.

Ингредиенты

  • огірки 1.5 кг.
  • вода 1.3 л.
  • цукор 3 ст. л.
  • сіль 3 ч.л.
  • лавровий лист 4 шт.
  • перець чорний горошком 4 шт.
  • цибуля ріпчаста 50 г.
  • кріп 15 г.
  • оцет 150 мл.
Огірки помити та обрізати кінчики.
Цибулю почистити та нарізати півкільцями. На дно чистих банок викласти цибулю, лавровий листок, перець і кріп.
Банки щільно напакувати огірками.
У баняк додати воду, сіль, цукор та довести до кипіння і проварити 2 хвилини. Наприкінці додати оцет.
Киплячим маринадом залити огірки. Стерилізувати 1л банки - 5 хвилин після закипання.
Смачного!
10

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 19 Июля 2018
# +1

Оксана, мені також подобаються рецепти Лесі Кравецької, але більше її випічка.

Oksana_sadova 20 Июля 2018
# 0

Випічка у Лесі взагалі неймовірна

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014